MV2 moto http://www.mv2.cz/ ale jestli ti to jeste udelaj po tolika letech nevim.Muzzy píše:Šel bych do nich hnedMotoTraveller píše:To bych se přidal!Muzzy píše:
Od Grave jsem neviděl,ale ty co měl Jeník byly pořádný.[/quote
Ahoj Muzzy tak ho zkusíme poptat. Budou určitě dražší než HD,ale mě se prostě ty Rumunský nezdaj. Jeníku máš ještě nějaký kontakt nebo radu koho kontaktovat? Díky.
Padaci ramy atd.
Re: Padaci ramy atd.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

Tak padáky by vyrobil. Snad by měl mít i mustr,ale bohužel nejlépe až přes zimu
, je toho teď na léto hodně.
Jendo,prý vám dělal jen polotovary na dodělání,ale už si nepamatuje až jak moc na dodělání. Jak to od něj vypadalo a co vše bylo potřeba dodělat?
Jinak to vidim že mi nezbyde to přes léto domlátit na padácích co mam a nebo jít do HD
....

Jendo,prý vám dělal jen polotovary na dodělání,ale už si nepamatuje až jak moc na dodělání. Jak to od něj vypadalo a co vše bylo potřeba dodělat?
Jinak to vidim že mi nezbyde to přes léto domlátit na padácích co mam a nebo jít do HD

Který máš Radku, ty největší? Kde to povolilo? Počítam že v tom šroubovanym přechodu přes plocháč co jde držák pod nádrž co?Fox13 píše:Potvrdím.....jdou až do nádrže (vlastní zkušenost).Radus88 píše:Ale grave má silnější trubky. Myslím si že při větším pádu se dost hnou a půjdou do nádrže
-
- Všeználek
Ja nevím které to jsou, mrkni na moje fotky třeba na rajčeti http://fox1375.rajce.idnes.cz/Muzzy píše:Který máš Radku, ty největší? Kde to povolilo? Počítam že v tom šroubovanym přechodu přes plocháč co jde držák pod nádrž co?Fox13 píše:Potvrdím.....jdou až do nádrže (vlastní zkušenost).Radus88 píše:Ale grave má silnější trubky. Myslím si že při větším pádu se dost hnou a půjdou do nádrže
Celý se to ohlo i se stojnou rámu směrem dovnitř, ale zase to byla rána jak sviňa a nebyla na tuhle stranu jediná, ale ta to dorazila. Na druhou stranu ty padáky pochytaly hodně pádů než to šlo až do nádrže.
Fox13 píše:Ja nevím které to jsou, mrkni na moje fotky třeba na rajčeti http://fox1375.rajce.idnes.cz/Muzzy píše:Který máš Radku, ty největší? Kde to povolilo? Počítam že v tom šroubovanym přechodu přes plocháč co jde držák pod nádrž co?Fox13 píše: Potvrdím.....jdou až do nádrže (vlastní zkušenost).
Celý se to ohlo i se stojnou rámu směrem dovnitř, ale zase to byla rána jak sviňa a nebyla na tuhle stranu jediná, ale ta to dorazila. Na druhou stranu ty padáky pochytaly hodně pádů než to šlo až do nádrže.
Já myslel že máš padáky z HD. Tak to sem blbě pochopil....
Vachula se resil zde viewtopic.php?f=2&t=285 ale vim, ze zas tak moc presne to nebylo
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

Přesně tak povolí to v tom šroubové spoji nebylo by od věci to možná nechat na tvrdí zavarit. Myslím si že v tomhle případě je lepší grave. Vezmi si kolikrát s tím praštil Fox než to ohnul.
Jednou jsem chtěl od grave něco udělat a dodací termíny jsou také hrůza tak jsem se na to vysral.
Jednou jsem chtěl od grave něco udělat a dodací termíny jsou také hrůza tak jsem se na to vysral.
U Grave se ceka strasne dlouho. Vim ze Peta nemel na ne moc dobry nazor.
Jinak musite vzit v uvahu, ze naopak padaky by se meli castecne deformovat, protoze pokud budou moc pevne, bude se ten raz prenaset na ram, kde nadela vetsi paseku.
Jinak musite vzit v uvahu, ze naopak padaky by se meli castecne deformovat, protoze pokud budou moc pevne, bude se ten raz prenaset na ram, kde nadela vetsi paseku.
admin
admin

- mi5
- Dobrovolný přispěvatel 2018
Jak píše Jeník, je lepší aspoň nějaká deformace na padáku. Já při pádu tenkrát prohnul tu boční vystuhu tak, že s tím nešlo vůbec nic dělat a musel jsem vyměnit za jinou. Rám to snad přežil, ale vždycky je lepší někam tu energii poslat a je lepší padák než rám
To máte kluci určitě pravdu. Ale já už mam obtisklý padáky v nádrži z obou stran. Teď sem si zajel hobíkovej závod a dvakrát uleh. Odnes to přední blatník protože se přední vzpěra padáků vyboulila a blatník do ní při propružení narážel. Chci jen něco co nemusim po každym pádu sundavat a rovnat....
- MotoTraveller
- Vím čím dál tím víc
Muzzy co máš teď za padáky?Muzzy píše:To máte kluci určitě pravdu. Ale já už mam obtisklý padáky v nádrži z obou stran. Teď sem si zajel hobíkovej závod a dvakrát uleh. Odnes to přední blatník protože se přední vzpěra padáků vyboulila a blatník do ní při propružení narážel. Chci jen něco co nemusim po každym pádu sundavat a rovnat....
No name,total shit !!!
http://muzzy10.rajce.idnes.cz/XTZ_III/# ... 182622.jpg

- MotoTraveller
- Vím čím dál tím víc
Nevypadaj moc funkčně :-(. Záleží jak na ně spěcháš. Jeníkovi, když jsem je viděl na moto tak se mi líbilo uchycení a vypadalo dobře. Prý je měl i Shantis tak by nám mohl poreferovat. Na Grave mám reference od Filla a ten si je chválí.Muzzy píše:No name,total shit !!!http://muzzy10.rajce.idnes.cz/XTZ_III/# ... 182622.jpg
Nespecham vubec. Asi to do podzimu dovalim na tehle a na podzim zavolam Vachulovi a zacnu to resit. Co ty? Budes je chtit taky nebo to poresis jinak?
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2018
- Kontaktovat uživatele:
Helou,
mam ty samý, co měl Jenda (od Mistra Vachuly). Je to kus lešení, ale nezničitelnýho lešení. A ani nemam moc pocit, že by mi to při pádech nějak ohejbalo rám.
Na druhou stranu - od Vachuly nebyly úplně přesný, musely se drobet donastavovat podle mašiny (flexa+svářečka). A cena byla snad přes 3.000,-
s.
mam ty samý, co měl Jenda (od Mistra Vachuly). Je to kus lešení, ale nezničitelnýho lešení. A ani nemam moc pocit, že by mi to při pádech nějak ohejbalo rám.
Na druhou stranu - od Vachuly nebyly úplně přesný, musely se drobet donastavovat podle mašiny (flexa+svářečka). A cena byla snad přes 3.000,-
s.