PROSBÁÁÁ
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROSBÁÁÁ
Myslis tu zltu (kremovu) blbost co chrani kyvku a nie retaz ? :lol: ...take tu mam 2ks na sklade pouzite , len neviem presne na kolko su zodrate. Mimochodom origo YAMAHA stoji cca 80EURmetyl píše:Nazdar kluci nevíte o nějaké adrese kde seženu plast.chránič řetězu je to ta blbost na kyvné vidlici aby ji řetěz neprodřel. Za info díky Metyl

admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
-
- Dobrovolný přispěvatel 2019
- Kontaktovat uživatele:
supertenere píše:Myslis tu zltu (kremovu) blbost co chrani kyvku a nie retaz ? :lol: ...take tu mam 2ks na sklade pouzite , len neviem presne na kolko su zodrate. Mimochodom origo YAMAHA stoji cca 80EURmetyl píše:Nazdar kluci nevíte o nějaké adrese kde seženu plast.chránič řetězu je to ta blbost na kyvné vidlici aby ji řetěz neprodřel. Za info díky Metyl
Jojojo tu blbost co chrání kyvku:tak koukni jak vypadají a kdyby byla nějaká dobrá tak kolik za ní???? Ps.a moc nepřeháněj.Hahaha
-
- Kontaktovat uživatele:
dokonce jsem našel novou za cenu 032 YA00129416 SEAL, GUARD 1 53.14euro od OEM Motorparts
v marimoto 1820 bez daně
-
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem taky uz novou asi za 1800, bud z DK racing nebo z yamahy.
A ceka me asi znovu ted mam na retezu uz 38 tis tak ta bude vypadat.
Fill
A ceka me asi znovu ted mam na retezu uz 38 tis tak ta bude vypadat.
Fill
-
- Kontaktovat uživatele:
Seperteneráku tak jak to vypadá našell si je???
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Poslal som ti maila :arrow:metyl píše:Seperteneráku tak jak to vypadá našell si je???
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: METYL
fotky budou příští týden tak je naskenuji a kdo bude chtít tak nechám udělat každému kdo bude chtít. MetylTomasPO píše:sewas Metyle, fotky si uz vyvolal?alebo ti ten ZENIT povedal, ze ti nic neukaze?) rad by som tie fotky vlastnil
tak daj vediet ako
-
- Kontaktovat uživatele:
tento týden čekám fotky plus CD tak to sem hodím a kdo bude chtít tak nechám udělat každému .Bude to chvíli trvat páč musím podle žádostí seřadit kolik snímku od kterého políčka a pak to zadat na zpracování a rozeslat .Takže trochu trpělivosti přátelé ale určitě Vám je nechám udělat kdo bude chtít.Metyl
vyborne, drzi se vsechny palcemetyl píše:tento týden čekám fotky plus CD tak to sem hodím a kdo bude chtít tak nechám udělat každému .Bude to chvíli trvat páč musím podle žádostí seřadit kolik snímku od kterého políčka a pak to zadat na zpracování a rozeslat .Takže trochu trpělivosti přátelé ale určitě Vám je nechám udělat kdo bude chtít.Metyl
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže přátelé foto bude až v pondělí takže to tam dám (teda jestli vůbec něco vyšlo) a můžete mi posílat které foto chcete poslat.Vše upřesním v pondělí Metyl
:lol:

Ahoj
Tak ten problém mám taky může te mi poradit kde to sehnat ? (nebo prosím dát sem link:-) ) dík
Tak ten problém mám taky může te mi poradit kde to sehnat ? (nebo prosím dát sem link:-) ) dík