Nooooo nejlepsi cast sezony je temer pryc, takze zacinam planovat co budu delat v zime. Minulou zimu jsem toho zvladl hodne, ale preci je co delat viewtopic.php?f=11&t=2383
• Olejoznak
• Test LED
• Novy potah sedla
• Kompletni rozebrani zadni kyvky a revize zadniho centralu
• jine padaky
• Nastavec na plexi ala MI5 (?)
• Brembo trmen z XT660R + jine pancerove hadicky
Co planujete vy?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Radus88 píše:Výměna výfuku arrow za homologovaný leo-vince
Úprava palubky a zabudování zásuvky voltmetru když bude chuť a čas kontrola a nový lak na kyvky
Jaky typ voltmetru? Jakyho Leose?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Úprava palubky a zabudování zásuvky voltmetru když bude chuť a čas kontrola a nový lak na kyvky
koukni na http://www.aliexpress.com/ ted mám jeden na rídítkách s vestavěnou usb zasuvkou a vyměním ho asi za kulatý do palubky. Sehnal jsem přes inzerát titanový oval. Až to dopasuji dodám foto
koukni na http://www.aliexpress.com/ ted mám jeden na rídítkách s vestavěnou usb zasuvkou a vyměním ho asi za kulatý do palubky. Sehnal jsem přes inzerát titanový oval. Až to dopasuji dodám foto
Tam jich je spousty, jaky presne?
Ahoj vsem, jsem zde na foru novy a jelikoz jsem majitelem ST asi mesic, tak na zimu mam planu na udrzbu dost. Uvidime jak bude a .
- regulator
- nova baterie
- retez. sada 525
- cidlo vetraku ( termostat)
- jine padaky
- blastry s hlinikovou vystuhou
- kotouce + desky
- mozna novy lak na plasty a nadrz.
- rozvody?
- vyssi plexi
- + to co jsem zapomel napsat. Urcite se jeste neco vynori..
jirkas píše:Ahoj vsem, jsem zde na foru novy a jelikoz jsem majitelem ST asi mesic, tak na zimu mam planu na udrzbu dost. Uvidime jak bude a .
- regulator
- nova baterie
- retez. sada 525
- cidlo vetraku ( termostat)
- jine padaky
- blastry s hlinikovou vystuhou
- kotouce + desky
- mozna novy lak na plasty a nadrz.
- rozvody?
- vyssi plexi
- + to co jsem zapomel napsat. Urcite se jeste neco vynori..
K tomu laku. Nemate nekdo predstavu o cene?
Ahoj, dej sem nějakou fotku blastry seženeš z číny z pěkný peníz a zpracování je super, a jestl mohu doporučt 530 řetěz a převod 17/46 na cestování super. pokud by jsi měl zájem kamoš umí hezké z laminátu za slušný peníz jen je neprůhledné.
kamoš si nechaval lakovat celou motorku a včetně opravy plastů to to vyšlo na 9 tis. a pokud ti nezáleží uplně na kvalitě tak druhý kamoš si to lakoval sám v garáži použil polyuretanovou dvousložkovou barvu a lak ho vyšel na 800 kč. POkud by jsi se rozhodl to dělat sám chce to každopádně pořádný kompresor